×

Woord vooraf

#Economie

#Bereikbaarheid

Corporate

PartnersColofon

Uitgave van:
Metropoolregio Rotterdam
Den Haag (MRDH)

Postbus 21012
3001 AA Rotterdam

Bezoekadres:
Westersingel 12
3014 GN Rotterdam

E-mail: informatie@mrdh.nl
Website: mrdh.nl

Realisatie:
Metropoolregio Rotterdam
Den Haag
Onlineblad.nl - Ruud Slagmolen, Len Blonk

Juli 2019

Samenwerken maakt sterker

De samenwerking van 23 gemeenten maakt de metropoolregio Rotterdam Den Haag een gebied waar het goed werken, wonen en recreƫren is. Waar (internationale) bedrijven zich vestigen en waar bezoekers zich welkom voelen.

23 samenwerkende gemeenten

Deze gemeenten werken samen: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wassenaar, Westland, Westvoorne en Zoetermeer.

Belangrijke partners

De MRDH verbindt kennis en capaciteit van de 23 gemeenten en andere partners. Belangrijke partners zijn onder meer BEREIK!, Bereikbaar Haaglanden en Rijnland, De Verkeersonderneming, DOVA, InnovationQuarter en Provincie Zuid-Holland. En de vervoersbedrijven RET, HTM, EBS en Connexxion. Er wordt ook intensief samengewerkt met het bedrijfsleven zoals met VNO-NCW en YES!Delft, het onderwijs zoals TU Delft, Universiteit Leiden (Campus Den Haag) en de Erasmus Universiteit, en kennisinstellingen zoals TNO en Kennisplatform Verkeer en Vervoer.


LEES VERDER: